Натровеният с новичок британец Чарли Роули е убеден, че умира. По думите

...
Натровеният с новичок британец Чарли Роули е убеден, че умира. По думите
Коментари Харесай

Натровеният с новичок Чарли Роули убеден, че умира

Натровеният с новичок британец Чарли Роули е уверен, че умира. По думите му, до 10 години той ще е мъртъв.

Припомняме, че той оцеля при случая преди месеци, само че от този момент се бори със съществени здравословни проблеми като менингит, повредено зрение и усложнения при придвижването на едната си ръка.

Заради тях той за повторно влезе в болница, откакто през лятото към този момент бе изписан.

" Изпитвам смут от бъдещето ", е декларирал той пред " Сънди мирър ".

През юни шишенцето Роули и приятелката му Доун Стърджис бяха приети в болница на 30 юни, само че лекарите не съумяха да спасят дамата. Мъжът намерил шишенце от парфюм в парк в Солбъри и го подарил на приятелката си.

То обаче съдържало не парфюм, а нервно-паралитичното вещество.

С него бяха отровени някогашният двоен сътрудник Сергей и щерка му Юлия Скрипалв Солсбъри. Случаят обтегна връзките сред Англия и Русия, защото Лондон упрекна Москва, че е желала да убие двойката.

Количеството в шишенцето от парфюма е можело да порази още няколко хиляди души, съобщи през ноември офицерът от английската полиция Дийн Хейдън. Той ръководи разследването по случая Скрипал.

Според английската полиция, флаконът е бил специално конструиран така, че да може елементарно да бъде пренесен през системата за надзор на летището, а по-късно да бъде съединен и употребен без риск за здравето на отровителите. / news.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР